Taxiflyging med Airlift

Vi er svært tilfredse med at Airlift også i år vil koma å ta på seg flyging med helikopter under Fjordingsmartnan. Dei vil væra stasjonert på landingsområdet ved Brann- og Fjellredningsstasjonen i industriområdet laurdag (11-17) og sundag (11-16).

Prisen på vanleg flytur er 450,- for vaksen og 350,- for ungar (under 16 år)
For lasteoppdrag eller lengre turar ta kontakt med Airlift på tlf: 57718120

helikopter2-Fb1200p

Om Airlift

Airlift AS har sin hovedbase ved Førde Lufthavn Bringeland i Sogn og Fjordane og er den største Nord-Europeiske tilbyder av innenlandske helikoptertjenester. Vi har helikopter stasjonert ved våre baser i Førde (Sogn og Fjordane), Kinsarvik (Hordaland), Stranda (Møre og Romsdal), Ljosland (Vest-Agder) og Eggemoen (Buskerud).

Selskapet er en del av NHV-gruppen som har sitt hovedsete i Oostende, Belgia. Airlift opererer en flåte på 16 helikopter og har ca. 70 ansatte i Norge. Helikoptrene  som er produsert av Airbus Helicopters er av typen AS350 og AS332C.

Helikopterselskapet ble etablert i 1986 og har mer enn 30-års erfaring med å utføre en rekke ulike helikopteroppdrag både for bedrifter og privatpersoner. Av typer oppdrag kan nevnes laste-flyving inntil 4 tonn, frakt av betong, bygningsmaterialer, maste-montering, linjebygging, befaring av linje samt persontransport, film og foto, polare-tjenester flyging i forbindelse med jakt og fiske, hyttebygging og sightseeingflyging.

Helikoptertransport er effektivt, miljøvennlig og det eneste transportmiddelet som ikke setter spor i terrenget.

Airlift opererer også SAR- tjenester (søk og redningsoppdrag) for norske myndigheter.  I tillegg til regulære operasjoner i Skandinavia, Europa forøvrig, og i Arktis, har Airlift utført tungløft i Antarktis, på Grønnland, i de Arabiske Emirater, Qatar, Nigeria og Pakistan.

Airlift har en egen godkjent treningsorganisasjon forutdannelse av piloter (ATO), en EASA Part-21 designorganisasjon for modifisering av helikoptre, en Part 145 vedlikeholdsorganisasjon og en Part-M organisasjon som har ansvaret for at flyflåten til enhver tid er luftdyktig.
Arbeidskodeks, Airlift AS

Airlift si heimeside

helikopter2-Fb1200p

Når skjer det?

Laurdag 24. juni:
kl. 11.00 - 17.00

Sundag 25. juni:
kl. 11.00 - 16.00

Pris:
Vaksen: 450,- pr. pers
Barn: 350,- pr. pers (under 16 år)

Linjebefaring
Lasteflyging
Mastemontering
Underhengende+last